-A A+

Başkan Turan, Sn. Bakan Bak ile Çalışmaları Süren Fatih Sultan Mehmet Uluslararası İmam Hatip Lisesi Spor ve Kültür Merkezi'ni İnceledi

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, Gençlik ve Spor Bakanı Sn. Osman Aşkın Bak ile yapım çalışmaları devam eden Fatih Sultan Mehmet Uluslararası İmam Hatip Lisesi Spor ve Kültür Merkezi’ni ziyaret etti.

27 Ekim 2023
Başkan Turan, Sn. Bakan Bak ile Çalışmaları Süren Fatih Sultan Mehmet Uluslararası İmam Hatip Lisesi Spor ve Kültür Merkezi ni İnceledi

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan ile Gençlik ve Spor Bakanı Sn. Osman Aşkın Bak, yapım aşamasında olan Fatih Sultan Mehmet Uluslararası İmam Hatip Lisesi Spor ve Kültür Merkezi'ni ziyarette bulunarak incelediler. İnceleme sırasında Başkan Turan, yatırımlara ve gençlerin geleceği için yapılan çalışmalara verdikleri destek için Sn. Bakan Bak'a teşekkür etti. Aynı zamanda gençlerin sportif ve kültürel potansiyelini geliştirmeye yönelik bu merkezin topluma katkısını vurguladı ve böylesi projelerin gençlerin yeteneklerini ortaya çıkarmalarına yardımcı olduğunu dile getirdi.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin