-A A+

Başkan Turan, Stari Grad Belediye Başkanı İle Kardeş Şehir İlişkilerini Değerlendirdi

Başkan M. Ergün Turan, Fatih Belediyesi’nin 2016 yılından itibaren kardeş şehri olan Bosna Hersek Stari Grad Belediye Başkanı ile gerçekleştirdiği telekonferans görüşmesinde pandemi sürecini ve iki ülke arasındaki diyalogları değerlendirdi.

19 Ağustos 2020
Başkan Turan, Stari Grad Belediye Başkanı İle Kardeş Şehir İlişkilerini Değerlendirdi

Marmara Belediyeler Birliği ile BİGMEV (Bosna Hersek İle İlişkileri Geliştirme Vakfı)’in ortaklaşa organize ettiği ‘Kardeş Belediye Buluşmaları’ programı kapsamında Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan ile Stari Grad Belediye Başkanı İbrahim Hadzibajric telekonferans görüşmesinde bir araya geldi. Pandemi sürecinde alınan önlemlerin değerlendirildiği görüşmede, süreç sonrası neler yapılabileceği konuşuldu. Bosna Hersek’i daha önce birkaç kez ziyaret ettiğini söyleyen Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, “Saraybosna’yı her Türk çok sever. Ben iki şehrin kardeşliğinin birbirlerinin ufuklarına katkı sunacağına ve kardeş şehir olmanın diyalogların gelişmesi açısından önemli olduğuna inanıyorum. En kısa sürede bir araya gelerek, bu dostluğu pekiştirmeyi, sizi ekibinizle birlikte Fatih’te ağırlamayı arzu ediyorum” dedi.

Üç dönemdir Stari Grad Belediye Başkanlığı görevini yürüttüğünü ve 15 Kasım’da yapılacak olan seçimlerde yeniden aday olacağını belirten Başkan Hadzibajric, seçim öncesinde Fatih’i mutlaka ziyaret edeceğinin sözünü verdi.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin