-A A+

Başkan Turan, Tarihî Yedikule Hisarı'nda Fatihli Vatandaşlarla Buluştu

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, efsaneleriyle ünlü Yedikule Hisarı'nı ziyaret ederek hemşehrileriyle samimi ve keyifli sohbetlerde bulundu.

3 Ağustos 2024
Başkan Turan, Tarihî Yedikule Hisarı nda Fatihli Vatandaşlarla Buluştu

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, İstanbul'un tarihî dokusunu koruyan ve efsaneleriyle ünlü Yedikule Hisarı’na bir ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Turan, ziyaret öncesinde Fatihli vatandaşlarla bir araya gelerek onların samimi sohbetlerine katıldı. Sohbet esnasında Yedikule Hisarı'nın her yaştan insan için bir cazibe merkezi olduğunu ve bölgenin turistik önemini vurguladı.

Başkan Turan, ziyaret sırasında Yedikule Hisarı'nın yanı başındaki tarihî Fatih Mescidi'nin restorasyon çalışmalarının hızla devam ettiğini belirtti. Ayrıca Hisar Kafe'nin Fatihlilerin hizmetinde olduğunu ve bölge halkı için bir buluşma noktası haline geldiğini ifade etti. Yedikule Hisarı’nda görev yapan turizm elçilerinin çalışmalarına dikkat çeken Başkan Turan, bölgenin turizm potansiyelini artırmak amacıyla yürütülen çalışmalardan memnuniyet duyduğunu ifade etti. Fatihli vatandaşlar ise Başkan Turan’a taleplerini ileterek ziyaretinden dolayı teşekkürlerini sundular.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin