-A A+

Başkan Turan, Uluslararası Peyzaj Mimarlığı Kongresi Kapsamında Peyzaj Mimarlığı Öğrencileri ile Buluştu

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, Uluslararası Peyzaj Mimarlığı Kongresi kapsamında farklı ülkelerden gelen peyzaj mimarlığı öğrencileriyle bir araya gelerek Fatih’te gerçekleştirilen örnek uygulamaları paylaştı.

31 Ağustos 2024
Başkan Turan, Uluslararası Peyzaj Mimarlığı Kongresi Kapsamında Peyzaj Mimarlığı Öğrencileri ile Buluştu

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, Uluslararası Peyzaj Mimarlığı Kongresi kapsamında dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen peyzaj mimarlığı öğrencileriyle bir araya geldi. Başkan Turan, Fatih’te hayata geçirilen başarılı projeleri ve iyi uygulama örneklerini öğrencilerle paylaştı. 4-6 Eylül tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek olan Uluslararası Peyzaj Mimarlığı Federasyonu (IFLA) 60. Dünya Kongresi kapsamında gerçekleştirilecek öğrenci atölyesinde Edirnekapı-Ayvansaray aksında yapılacak çalışmalar hakkında detaylı bilgilendirmelerde bulundu. Başkan Turan, bu çalışmaların tarihî ve kültürel mirası koruma ve modern şehircilik anlayışını birleştirme amacını taşıdığını vurguladı. Öğrenciler Fatih ilçesindeki bu önemli aksın çevre düzenlemesi ve peyzaj planlaması konusundaki yaklaşımlarını öğrenme fırsatı buldu.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin