-A A+

Başkan Turan, Vali Gül ile Birlikte 15 Temmuz Şehitlerimizi Kabirleri Başında Dualarla Yâd Etti

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, İstanbul Valisi Davut Gül ile birlikte 15 Temmuz şehitlerimizi kabirleri başında andı. Başkan Turan, şehitlerin mezarlarına bırakılan kırmızı karanfillerin onlara duyulan şükranın bir sembolü olduğunu ifade etti.

15 Temmuz 2024
Başkan Turan, Vali Gül ile Birlikte 15 Temmuz Şehitlerimizi Kabirleri Başında Dualarla Yâd Etti

Fatih Belediye Başkanı Sn. M. Ergün Turan, İstanbul Valisi Sn. Davut Gül ile birlikte 15 Temmuz şehitlerimizi kabirleri başında dualarla yâd etti. Başkan Turan, 15 Temmuz Şehitliği'nde yaptığı konuşmada aynı duygularla bir arada olduklarını ifade ederek "Gönüllerimiz bir, dualarımız müşterek: Hain ve zalimlere fırsat verme Ya Rabbi" dedi. Şehitlerimizin mezarlarına bırakılan kırmızı karanfillerin onlara duyulan şükranın bir sembolü olduğunu belirtti.

Törene katılan vatandaşlar da dualarla şehitlerimizi andı ve birlik mesajları verdi. Başkan Turan, 15 Temmuz'un milli birlik ve beraberlik ruhunun bir simgesi olduğunu vurgulayarak anma törenlerinin önemine dikkat çekti. Vali Gül ise 15 Temmuz gecesi verilen mücadelenin unutulmaması gerektiğini belirterek şehitlerimize minnettar olduklarını ifade etti. Anma töreni şehitler için okunan dualarla sona erdi.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin