-A A+

Başkan Turan, Vali Gül ile Birlikte Fethin 571. Yıl Dönümünde Fatih Sultan Mehmed Han'ı Kabri Başında Yâd Etti

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, İstanbul Valisi Davut Gül, İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürü Coşkun Yılmaz, kutlu fethin yıl dönümünde Fatih Sultan Mehmed Han'ı kabri başında dualarla andılar.

29 Mayıs 2024
Başkan Turan, Vali Gül ile Birlikte Fethin 571. Yıl Dönümünde Fatih Sultan Mehmed Han ı Kabri Başında Yâd Etti

İstanbul'un Fethi'nin 571. yıl dönümünde, Fatih Belediye Başkanı Sn. M. Ergün Turan, İstanbul Valisi Sn. Davut Gül, İstanbul İl Emniyet Müdürü Sn. Zafer Aktaş, İBB Başkanı Sn. Ekrem İmamoğlu ve İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürü Sn. Coşkun Yılmaz, Fatih Sultan Mehmed Han'ı kabri başında dualarla yâd ettiler. Başkan Turan, fethin kutlu serdarı, İstanbul'un Fatih'i, bir çağ kapatıp yeni bir çağ açan Ni'mel Emir Fatih Sultan Mehmed Han'ı ve fetih sırasında cenk etmiş ve şehit olmuş Ni'mel Ceyş'lerimizi rahmetle andığını belirterek, “Ruhları şâd, mekânları cennet olsun.” dedi.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin