-A A+

Başkan Turan'ın Katılımıyla Başlayan Suriçi Kupası'nda Karate-do Müsabakalarının Final Heyecanı!

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan'ın katılımıyla Suriçi Kupası'nın açılışı gerçekleşti. Başkan Turan, Fatih Kaymakamı Cafer Sarılı ve seyircilerle birlikte Karate-do müsabakalarının finallerini heyecanla izledi.

30 Kasım 2023
Başkan Turan ın Katılımıyla Başlayan Suriçi Kupası nda Karate-do Müsabakalarının Final Heyecanı!

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan'ın katılımıyla başlayan Suriçi Kupası, gençler arasında büyük bir ilgiyle karşılandı. Başkan Turan, Fatih Kaymakamı Cafer Sarılı ve seyircilerle birlikte Karate-do müsabakalarının heyecan verici finallerini izlerken genç sporcuların azimle çalışıp kendilerini geliştirmelerinden dolayı gurur duydu. Aynı zamanda milli takım için yükselecek potansiyele sahip gençlerin ülkemizi uluslararası arenada temsil etmeleri ve geleceğin şampiyonları olmaları yönündeki umutlarını dile getirdi. Başkan Turan, spora ve gençlere destek vererek ülkenin geleceğini şekillendirmede sporun önemini vurguladı. Suriçi Kupası gençlerin yeteneklerini sergilemelerine fırsat sunarken geleceğin sporcularının yetişmesine de katkı sağlıyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin