-A A+

Başkan Turan'ın Katılımıyla İETT İlçe Belediyeleri Buluşmaları Toplantısı Gerçekleşti

Fatih'te düzenlenen İETT İlçe Belediyeleri Buluşmaları toplantısında, toplu ulaşım sorunları ve çözüm önerileri Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan'ın katılımıyla ele alındı. Başkan Turan, önerilerin dikkate alınarak Fatih'teki toplu ulaşımın iyileştirilmesi için çalışacaklarını ifade etti.

16 Ağustos 2024
Başkan Turan ın Katılımıyla İETT İlçe Belediyeleri Buluşmaları Toplantısı Gerçekleşti

İETT İlçe Belediyeleri Buluşmaları kapsamında Fatih ilçesinde toplu ulaşım sorunları ve çözüm önerileri masaya yatırıldı. Toplantı Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan’ın katılımıyla gerçekleşti. Fatihli vatandaşların talepleri ve beklentilerinin de dile getirildiği toplantıda transit trafiğin azaltılması, otopark yönetiminin iyileştirilmesi, yayalaştırma projelerinin hayata geçirilmesi ve bisiklet yollarının genişletilmesi gibi kent içi ulaşım kalitesini artırmaya yönelik başlıklar ele alındı. Bu projelerin hayata geçirilmesinde İETT ile iş birliğinin önemi vurgulandı.

Başkan Turan, Fatih’in daha yaşanabilir bir şehir olması için bu tür toplantıların büyük önem taşıdığını belirterek İETT Genel Müdürü Sn. İrfan Demet’e, İETT ekibine, toplantıya katılan mahalle muhtarlarına ve tüm hemşehrilerine katkılarından dolayı teşekkür etti. Toplantıda ileriye dönük olarak bu projelerin uygulanmasında izlenecek stratejiler ve atılacak adımlar konusunda da önemli kararlar alındı. Başkan Turan, dile getirilen her önerinin dikkatle değerlendirileceğini ve Fatih ilçesinin toplu ulaşım konusunda daha iyi bir noktaya taşınması için tüm gayretin gösterileceğini ifade etti.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin