-A A+

Bayanlara Finansal Okur – Yazarlık Eğitimi Verildi

Fatih Belediyesi Kadın Aile ve Eğitim Birimi ile TEB Aile Akademisi tarafından, eğitim birimi programlarından faydalanan kursiyer bayanlara finansal okuryazarlık eğitimi verildi.

11 Mart 2019
Bayanlara Finansal Okur – Yazarlık Eğitimi Verildi

Fatih Belediyesi Kadın Aile ve Eğitim Birimi tarafından Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle yıl boyunca devam eden eğitim programlarına katılan kursiyer bayanlar, eğitim aldıkları branşların yanı sıra, Fatih Belediyesi’nin yapmış olduğu işbirlikleri ve anlaşmalar ile ek eğitim programlarına da dâhil ediliyorlar.

Bayanlar bir yandan çeşitli el beceri branşlarında eğitim alırken, diğer yandan sosyal ve ekonomik anlamda da kendilerini geliştirme imkânına sahip oluyorlar. Bunlardan biri de Türkiye Ekonomi Bankası ile yapılan işbirliği neticesinde, kursiyerlere sunulan finansal okuryazarlık eğitimi. Eğitim programıyla birlikte, finansal teknolojilere hakim, tasarruf eden, birikim yapan, parasını en uygun şekilde yöneten, finansal avantaj ve teknolojileri değerlendirmeyi bilen, ekonomik olarak güçlü ve dijital dönüşüme katkı sağlayabilen bireyler oluyorlar. Eğitime katılan kursiyerler, eğitim sonunda finansal okur-yazarlık belgesi almaya hak kazanıyorlar.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin