-A A+

Belediyemizin FABİM Hizmeti Devam Ediyor

Fatih Belediyesi güçlü altyapısı ve uzman ekibiyle her zaman vatandaşların yanında. FABİM ile taleplerinizi 0 (212) 453 1453 numarasından, www.fatih.bel.tr'den ya da Suriçi Fatih Mobil Uygulaması aracılığıyla iletebilirsiniz. Fatih Belediyesi vatandaş memnuniyetini en üst seviyede tutmak için çalışmaya devam ediyor.

20 Temmuz 2024
Belediyemizin FABİM Hizmeti Devam Ediyor

Fatih Belediyesi güçlü teknik alt yapısı ve uzman personelleri ile Fatihli vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Fatih Belediyesi İletişim Merkezi (FABİM) bilgisayar teknolojisi ile telefon altyapısını birleştirerek vatandaşların doğru ve eşit şartlarda belediye ile irtibata geçebilmesini sağlayan modern bir iletişim modeli olarak hizmet veriyor.

FABİM vatandaşların tüm talep, temenni ve şikayetlerini kayıt altına alarak konularına göre tasnif ediyor ve Belediye bünyesindeki 26 müdürlük ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarına iletiyor. Vatandaşlar 0 (212) 453 1453 numaralı telefonu arayarak başvuruda bulunabiliyor. Bu numarayı arayan vatandaşların başvurusu ile birlikte kişisel bilgileri operatör tarafından sisteme kaydedilmekte; müracaat, konusuna göre istenilen birime iletilmekte ve süreç FABİM tarafından takip edilerek müracaat sahibine geri bildirimde bulunulmaktadır.

Ayrıca vatandaşlar www.fatih.bel.tr adresinden FABİM özel butonu aracılığı ile ilgili sayfaya bağlanarak FABİM Başvuru Formu'nu doldurabilirler. Bu formlar FABİM sistemine düştükten sonra başvuru kayıt altına alınarak ilgili birime iletilir ve süreç takip edilerek müracaat sahibine geri bildirimde bulunulur. Mobil cihazlara indirilebilen Suriçi Fatih Mobil Uygulaması üzerinden de vatandaşlar her türlü istek, öneri ve şikayetlerini iletebilirler. Bu uygulama vatandaşların her an belediyeye ulaşabilmesini sağlayan kullanışlı bir araç olarak öne çıkıyor.

Web sitemizde bulunan Başkan'a Yaz online formu ve hizmet binalarımızda bulunan Başkan'a Yaz QR kodları ile de vatandaşlar taleplerini, önerilerini ve şikayetlerini doğrudan belediyeye iletebilirler. Bu form ve QR kodlar sayesinde başvurular hızlı bir şekilde sistemimize kaydedilerek ilgili birimlere iletilmekte ve süreç takip edilerek vatandaşlara geri bildirimde bulunulmaktadır.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip ederek FABİM hizmetlerimiz ve diğer belediye hizmetleri hakkında güncel bilgilere ulaşabilirsiniz. Fatih Belediyesi olarak vatandaşlarımızın memnuniyetini en üst düzeyde tutmak ve onların ihtiyaçlarına en hızlı şekilde cevap verebilmek adına çalışmaya devam ediyoruz.

FABİM Fatihlilerin sesini duyurabilmesi ve sorunlarının çözümünde etkin bir yol izlemesi için var gücüyle hizmet etmeye devam ediyor. Belediyemizin bu önemli hizmeti ile ilgili daha fazla bilgi almak ve başvuruda bulunmak için belirtilen iletişim kanallarımızı kullanabilirsiniz.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin