-A A+

Beyazıt Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ve İstanbul Berberler Odası Üyeleri Neslişah Sultan Kültür Merkezi'nde Buluştu

Fatih’in merkezi konumlarından biri olan Neslişah Sultan Kültür Merkezi'nde, Beyazıt Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ile İstanbul Berberler Odası işbirliğiyle önemli bir etkinlik gerçekleştirildi.

10 Ağustos 2023
Beyazıt Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ve İstanbul Berberler Odası Üyeleri Neslişah Sultan Kültür Merkezi nde Buluştu

Ticaret Bakanlığı tarafından desteklenen etkinlik kapsamında, İstanbul genelinde faaliyet gösteren çeşitli kooperatiflerin başkanları ve yönetim kurulu üyeleri bir araya geldi. Programda, kooperatifçilik alanında liderlik pozisyonlarında bulunan kişilere yönelik nitelikli eğitim fırsatları sunulurken; katılımcılara kooperatif yönetimi, işbirliği stratejileri, finansal yönetim ve sürdürülebilirlik gibi konularda bilgi verildi. Etkinliğe, İstanbul genelinde çeşitli sektörlerden gelen kooperatiflerin temsilcileri yoğun ilgi gösterdi. Program boyunca, katılımcılar deneyim paylaşımı ve interaktif oturumlar aracılığıyla birbirleriyle etkileşimde bulundular, sektördeki en iyi uygulamaları ve stratejileri tartıştılar.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin