-A A+

Bezmialem Vakıf Üniversitesi “Halk Sağlığı Günleri” Fındıkzade Çukurbostan Parkı'nda Başladı!

Bezmialem Vakıf Üniversitesi, 27-31 Mayıs tarihleri arasında Fındıkzade Çukurbostan Parkı'nda düzenlediği “Halk Sağlığı Günleri” etkinliği ile toplumu koruyucu sağlık hizmetleri hakkında bilinçlendirmeyi amaçlıyor.

27 Mayıs 2024
Bezmialem Vakıf Üniversitesi “Halk Sağlığı Günleri” Fındıkzade Çukurbostan Parkı nda Başladı!

Bezmialem Vakıf Üniversitesi, 27-31 Mayıs tarihleri arasında Fındıkzade Çukurbostan Parkı'nda gerçekleştirdiği Halk Sağlığı Günleri Programı ile toplumu koruyucu sağlık hizmetleri konusunda bilgilendiriyor.

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Halk Sağlığı Günleri”, Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi, Halk Sağlığı ve Tıp Eğitimi Anabilim Dalları ve Tıp Fakültesi öğrencilerinin katkılarıyla hayata geçiriliyor. Etkinliğin ana amacı, topluma sağlığı koruyucu yönde rehberlik sunmak.

Program kapsamında katılımcılara beslenme, egzersiz, aşı, bebek bakımı, kanser taramaları, tansiyon ve diyabet gibi konularda uygulamalı ve teorik eğitimler veriliyor. Parkta kurulan stantlarda, gelen ziyaretçiler merak ettikleri ve ihtiyaç duydukları sağlık konularında bilgi alabiliyorlar.

Tüm yerel halka açık olan etkinlik, 27-31 Mayıs tarihleri arasında sürecek ve sağlık bilincini artırmayı hedefliyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin