-A A+

Bilgi Evi Öğrencileri Mevlana'yı Andı

Fatih Kültür Sanat Merkezi, Fatih Belediyesi Bilgi Evleri öğrencilerinin hazırladığı Mevlana'yı Anma programına ev sahipliği yaptı.

18 Aralık 2022
Bilgi Evi Öğrencileri Mevlana yı Andı

Fatih Belediyesi Bilgi Evleri öğrencilerinin hazırladığı Mevlana’yı Anma programı, Fatih Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi. Program Dervişali Bilgi Evi öğrencilerinin Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Keçeci Karabaş Bilgi Evi öğrencilerinin Mevlana’nın Yedi Öğüdü’nü seslendirmesiyle devam eden programda; Bilgi Evleri Müzik Kulübü tarafından, Yunus Emre'ye ait olan "Gel Gör Beni Aşk Neyledi" ve 3. Murat’ın bestelediği "Uyan Ey Gözlerim Gafletten Uyan" ilahileri seslendirildi. Program; Müftüali Bilgi Evi öğrencilerinin teatral gösterisi ve Kasım Günani Bilgi Evi öğrencileri tarafından Mevlana ve Şems’in mektuplaşmalarının seslendirilmesiyle devam etti. Vani Dergahı Bilgi Evi öğrencilerinin “Ne Ol Ne Olma” adlı oratoryo gösterisini ise Marmara Bilgi Evi ve Çocuk Durağı öğrencilerinin sema gösterileri ile sona erdi.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin