-A A+

Bilgi Evleri Yaz Serüveni Hız Kesmeden Devam Ediyor

Okulların kapanmasıyla birlikte, çocuklarımızın tatillerini verimli ve eğlenceli geçirebilmeleri için Fatih Belediyesi taraından Bilgi Evleri Yaz Serüveni etkinlikleri hayata geçirildi.

21 Temmuz 2023
Bilgi Evleri Yaz Serüveni Hız Kesmeden Devam Ediyor

Keçeci Karabaş Bilgievi, Vani Dergahı Bilgievi ve Kasım Günani Bilgievi noktalarında gerçekleştirilen bu yaz projesi, uzman eğitmenlerin rehberliğinde sınıf ve açık hava ortamında düzenlenmektedir. Etkinlikler kapsamında öğrencilerimizin kişisel becerilerini keşfetmeleri ve geliştirmeleri için çeşitli atölyeler düzenlenmektedir. Kültürel etkinlikler, sanat atölyeleri, el işi ve hobi atölyeleri, fen deney atölyeleri, zeka oyunları atölyesi, dil atölyesi ve matematik atölyesi gibi birçok farklı alanda eğitimler verilmektedir. Bunun yanı sıra, bahçe oyunları atölyesi ve salon oyunları atölyesi ile çocukların sosyal becerilerini geliştiren etkinlikler düzenlenmektedir. Ayrıca, sinema atölyesi sayesinde çocuklar hem eğleniyor hem de öğreniyor. Etkileşimli kitap okuma etkinliği ise onların okuma alışkanlığını desteklemeye yönelik düzenlenen etkinlikler arasında yer almaktadır. Eğitimin yanı sıra, değerler eğitimi, dini bilgiler dersi ve Kur’an-ı Kerim dersleri de öğrencilere sunulmaktadır. Bilgi Evleri Yaz Serüveni, çocuklarımızın tatillerini verimli geçirmelerine ve yeteneklerini keşfetmelerine olanak sağlayan bir yaz projesidir. Uzman eğitmenler eşliğinde düzenlenen bu etkinlikler, çocuklarımızın keyifli ve öğretici bir yaz tatili geçirmelerini sağlamaktadır.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin