-A A+

Bilim Fatih Yaz Kursları ile Öğrenciler Teknoloji ve Bilimle Dolu Bir Yaz Geçiriyor!

Fatih Belediyesi tarafından organize edilen Bilim Fatih Yaz Kursları, öğrencileri bilimin ve teknolojinin heyecan verici dünyasıyla tanıştırırken, aynı zamanda eğlenerek öğrenme fırsatı sunuyor.

21 Temmuz 2023
Bilim Fatih Yaz Kursları ile Öğrenciler Teknoloji ve Bilimle Dolu Bir Yaz Geçiriyor!

Bilim Fatih Yaz Kursları ile çocuklar, bilim ve teknoloji alanındaki başarılarını kutlayarak, unutulmaz bir yaz tatili geçiriyorlar. Teknoloji Atölyesi Uzun Dönem Eğitimleri’nde, 12-14 yaş arasındaki katılımcılara yönelik olarak Robotik Kodlama, Elektronik Programlama, Yapay Zeka ve Mobil Uygulama Geliştirme gibi önemli alanlarda eğitim veriyor. Bu kapsamlı eğitim, 48 saat boyunca devam ediyor ve öğrencilere bu konulardaki yeteneklerini geliştirme fırsatı sunuyor. Ayrıca, 7-12 yaş arasındaki öğrenciler için tasarlanmış olan 1, 2 ve 4 günlük eğitim programları da mevcut. Doğa Bilimleri, Matematik, Tasarım, Astronomi, Havacılık ve Uzay Atölyelerinde çocuklar, kısa süreli programlara katılarak ilgi alanlarına göre kendilerini geliştirme şansı yakalıyorlar. Hafta sonları düzenlenen Bilim Şenlikleri, Doğada Bilim Etkinleri, Matematik Şenliği, Veli-Çocuk Atölyeleri ve Kültürel-Teknik Geziler ise her hafta farklı etkinliklerle dolu. Bu eşsiz yaz programları ile çocuklar, geleceğin bilim insanları ve teknoloji liderleri olarak yetişmeye hazırlanıyorlar. Ebeveynler, çocuklarını bu benzersiz deneyimle buluşturarak onların potansiyellerini keşfetmelerine ve keyifli bir öğrenme süreci geçirmelerine olanak tanıyorlar. Geleceğin teknoloji yıldızları Bilim Fatih'te yetişiyor!

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin