-A A+

Bilim Fatih'in Ağustos Ayı Atölyeleri İçin Kayıtlar Başladı

Bilim ve teknolojiye meraklı 6-14 yaş arası tüm çocukları ağustos ayında da hem eğitici hem de öğretici programlar bekliyor.

29 Temmuz 2021
Bilim Fatih in Ağustos Ayı Atölyeleri İçin Kayıtlar Başladı

Ağustos ayında Bilim Fatih’in Teknoloji Atölyesi'nde; ‘Hayal mi Gerçek mi’ başlığı altında 7-12 yaş arası çocuklar sanal gerçeklik, artırılmış gerçeklik ve hologram teknolojisini öğrenip arasındaki farkların neler olduğunu keşfedecekler. Bu teknolojilerin hangi alanlarda kullanıldığını öğrenecekler. Dersin sonunda kendi hologram piramitlerini yaparak görselleri 3 boyutlu izleyebilecekler.

Astronomi Havacılık ve Uzay Atölyesi'nde ise 8-11 yaş arası çocuklar; uzayda bulunan rengarenk bulutsuları öğrenerek, bulutsuların ve yıldızların doğuşunu ve yaşamlarına nasıl devam ettiğini keşfedecekler.

Doğa Bilimleri Atölyesi'nde; 7-14 yaş arasındaki çocuklar, ‘Yaprakları Keşfediyorum’ başlığında bitkilerde bulunan yaprakların işlevini ve özelliklerini öğrenecek, farklı yaprak çeşitlerini tanıyacak ve Türkiye'de farklı bölgelerde yetişen yaprak türlerini keşfedecek.

Tasarım Atölyesi’nde ise 7-12 yaş arası çocuklar ‘Picasso ve Kübizm’ adı altında Picasso’nun sanat hayatını öğrenip, Kübizm akımının öncüsü olan Picasso ve Georges Braque’nin eserlerini inceleyecek, kolaj sanatını da öğrenerek kendi kübist eserini oluşturacak.

Matematik Atölyesi’nde ise ‘Üslü Sayılar’ başlıklı dersle 9-11 yaş arası çocuklar bir doğal sayının tekrarlı çarpımlarını bularak üslü ifadeleri tanıyacak, üslü ifadelerin günlük hayatta nerelerde kullanıldığı hakkında bilgi edinerek ağaç dalları etkinliği yapacak.

Başvuru Formu İçin Tıklayınız

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin