-A A+

Bilim Fatih'in Mart Ayı Atölyeleri İçin Kayıtlar Başladı

Fatih Belediyesi'nin Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ile birlikte hayata geçirdiği Bilim Fatih’te mart ayı çevrimiçi eğitimleri için kayıtlar başladı.

27 Şubat 2021
Bilim Fatih in Mart Ayı Atölyeleri İçin Kayıtlar Başladı

Bilim Fatih’in atölyelerinden biri olan Teknoloji Atölyesi'nde mart ayında ‘Karalama Robotum’ başlığı altında 9-13 yaş arası çocuklar robot kavramını keşfedecekler. Çocuklar basit elektrik devresi elemanları ve motor kullanarak, nasıl robot geliştirebileceklerini deneyimleyecekler. Astronomi Havacılık ve Uzay Atölyesi'nde ise 6-11 yaş arası çocuklara ‘Helikopterimi Tasarlıyorum’ başlığıyla helikopter tasarımı öğretilecek.
VİDEO VE ÇEŞİTLİ DİJİTAL OYUNLARLA EĞİTİM YAPILIYOR
Ayrıca Doğa Bilimleri Atölyesi'nde 7-13 yaş arasındaki çocuklara, ‘Paleontolog Oluyorum’ başlığıyla fosillerin oluşum süreçleri video ve çeşitli dijital oyunlar üzerinden gösterilecek. Tasarım Atölyesi’nde ise 10-14 yaş arası çocuklara ‘Minyatür Evlerim’ başlığıyla minyatürün kullanım alanları ve minyatür yaparken kullanılan malzemelerin neler olduğu çevrimiçi anlatılacak. Matematik Atölyesi’nde ise 10-14 yaş arasındaki çocuklara ‘Pi'nin Sonsuzluğu’ başlıklı dersle çocuklara Pi sayısının hayatlarındaki yeri çeşitli günlük hayat problemleri üzerinden anlatılacak. 5 bilim atölyesi, 2 deneyap atölyesi 1 tane de üretim atölyesi ile Fatihli çocuk ve gençlerin bilimsel, akılcı, eleştirel ve deneyimsel düşünmelerini sağlayacak olan Bilim Fatih’in; çevrimiçi atölyelerinin mart ayı takvimine ve kayıt formuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin