-A A+

Bilim Fatih'in Nisan Ayı Atölyeleri İçin Kayıtlar Başladı

Bilim Fatih’te nisan ayı çevrimiçi eğitimleri için kayıtlar başladı.

27 Mart 2021
Bilim Fatih in Nisan Ayı Atölyeleri İçin Kayıtlar Başladı

Bilim Fatih’in Teknoloji Atölyesi'nde; ‘Gece Lambamı Tasarlıyorum’ başlığı altında 9-12 yaş arası çocuklar basit elektrik devresi elemanları, iletken ve yalıtkan kavramlarını öğrenerek, kendi gece lambalarını tasarlayacaklar.
Astronomi Havacılık ve Uzay Atölyesi'nde ise 10-14 yaş arası çocuklar ‘Uydu Teknolojileri’ başlığıyla doğal ve yapay uyduları öğrenecek, uyduların kullanım alanlarını ve özelliklerini keşfedecekler. Dersin sonunda da kendi uydularını yapacaklar.
Ayrıca Doğa Bilimleri Atölyesi'nde;6-11 yaş arasındaki çocuklar, ‘Çalışkan Organlarım’ başlığıyla vücudumuzda yer alan organların isimlerini ve işlevlerini öğrenerek, kendi nabızlarını ölçecekler.
Tasarım Atölyesi’nde ise 9-14 yaş arası çocuklar ‘Vincent Van Gogh’ başlığıyla sanatçının etkilendiği sanat akımları hakkında bilgi sahibi olacak ve eserlerini inceleyecekler. Van Gogh’dan etkilenerek, kendi eserlerini oluşturacaklar.
Matematik Atölyesi’nde ise ‘Simetri Nedir?” başlıklı dersle 8-14 yaş arası çocuklara simetri hakkında detaylı bilgiler edinerek, doğadaki matematiksel düzenin en güzel örneklerinden biri olan kar tanesinin tasarımını yapacaklar. Bilim Fatih’in; çevrimiçi atölyelerinin mart ayı takvimine ve kayıt formuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin