-A A+

Bilim Fatih'te Anne ve Çocuklar İçin Eğlenceli Etkinlikler Düzenlendi

Bilim Fatih tarafından düzenlenen anne-çocuk ahşap boyama, "Annemle Parfüm Yapıyorum" ve origami etkinlikleri, annelerle çocukların birlikte keyifli vakit geçirmesini sağlarken öğrenmeyi teşvik etti.

11 Mayıs 2024
Bilim Fatih te Anne ve Çocuklar İçin Eğlenceli Etkinlikler Düzenlendi

Bilim Fatih, miniklerimizle eğitici atölyelerde buluşmaya devam ediyor. Tasarım Atölyesi'nde anne-çocuk ahşap boyama etkinliği gerçekleştirildi. Çocuklar, ahşabın dokusunu öğrenip kendi renk seçimlerini yaparak anneleri için özel takı kutuları hazırladılar. Renkli desenlerle süslenen takı kutuları, çocukların el becerilerini geliştirmelerine ve yaratıcılıklarını sergilemelerine olanak sağladı.

Doğa Bilimleri Atölyesi'nde "Annemle Parfüm Yapıyorum" etkinliği düzenlendi. Öğrenciler, kokuların notalarını keşfederek annelerinin sevdiği kokuları kullanarak kendi kişiselleştirilmiş parfümlerini tasarladılar. Bu etkinlikte çocuklar, kendi kokularını oluşturmanın keyfini çıkardılar.

Matematik Atölyesi'nde ise origami etkinliği yapıldı. Öğrenciler, annelerine sevgilerini ifade etmek için geometrik şekilleri kullanarak renkli çiçekler tasarladılar. Bu etkinlikler anneler ve çocukların birlikte keyifli vakit geçirmesinin yanı sıra öğrenmeye teşvik etti.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin