-A A+

Bilim Fatih'te Yaz Macerası Başladı!

Milli Teknoloji Hamlesi mottosuyla düzenlenen Bilim Fatih Yaz Macerası 7-14 yaş arası öğrencilere çeşitli deneyimler sunuyor. Teknik geziler, veli-çocuk atölyeleri ve doğada bilim etkinlikleriyle çocuklar hem eğlenecek hem de öğrenecek.

2 Temmuz 2024
Bilim Fatih te Yaz Macerası Başladı!

Bilim Fatih birbirinden eğlenceli ve öğretici etkinliklerle gençlerle buluşmaya devam ediyor. Bu yaz Bilim Fatih Yaz Macerası ile 7-14 yaş aralığındaki öğrencilere çeşitli deneyimler sunuluyor. Etkinlikler kapsamında öğrenciler yaş gruplarına göre kayıt yaparak 1, 2 veya 4 günlük eğitim programlarına katılma şansı yakalayacaklar. Programlar içerisinde teknik ve kültürel geziler, veli-çocuk atölyeleri, turnuvalar, şenlikler ve doğada bilim etkinlikleri gibi çeşitli aktiviteler yer alıyor.

Teknoloji Atölyesi uzun dönem eğitimlerinde 9-14 yaş arasındaki öğrencilere yönelik olarak Robotik Kodlama ve Yapay Zekâ gibi önemli alanlarda eğitim veriyor. Bu kapsamlı eğitim 12 saat boyunca devam ediyor ve öğrencilere bu konulardaki yeteneklerini geliştirme fırsatı sunuyor.

Bilim Fatih Yaz Macerası ile öğrenciler yaz tatillerini verimli bir şekilde değerlendirme ve yeni arkadaşlıklar kurma fırsatı bulacaklar. Bu program çocukların bilim ve doğa sevgisini pekiştirmeyi hedefliyor.

Yaz tatilinde hem eğlenmek hem de öğrenmek isteyen tüm öğrenciler için Bilim Fatih kapılarını sonuna kadar açıyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin