-A A+

Bilim Fatih'te Yüz Yüze Eğitimler Başlıyor

Bilim Fatih’te çevrimiçi atölyeler devam ederken, dileyen öğrenciler Bilim Fatih’e gelerek, eğitimlerine yüz yüze de devam edebilecekler.

23 Haziran 2021
Bilim Fatih te Yüz Yüze Eğitimler Başlıyor

Bilim Fatih’te çevrimiçi eğitimler devam ederken, isteyen öğrenciler temmuz ayı itibarıyla atölyelere yüz yüze de katılabilecekler. Kayıtlar 30 Haziran’a kadar hem birime gelerek yüz yüze hem de web sitesi üzerinden online olarak alınacak.


BİLİM FATİH TEMMUZ AYI ATÖLYELERİ
Teknoloji Atölyesi: Yüzük Oyunum (9 - 14 Yaş)
Öğrenciler, basit elektrik devresi elemanlarının neler olduğunu ve iletken, yalıtkan kavramlarını öğrenecekler. Öğrendikleri bu bilgileri kullanarak basit elektrik devresi yardımıyla kendi oyunlarını tasarlayacaklar.
Astronomi Havacılık ve Uzay Atölyesi: Güneş Sistemi (8 - 14 Yaş)
Güneş sistemimizde olan gezegenleri inceleyip özelliklerini öğrenecek ve uzayda keşfe çıkacaklar. Dersin sonunda bilgi yarışması yaparak öğrendikleri bilgileri pekiştirecekler.
Doğa Bilimleri Atölyesi: Maddeye Bir Haller Oluyor (7 - 13 Yaş)
Bu atölyede öğrenciler, maddenin kaç halde bulunduğunu bir maddede ısı alıp vererek ne gibi değişiklikler olduğunu keşfedecek, hal değişimi görülen maddelerin örneklerini çoğaltacaklar. Dersin sonunda öğrenciler kendi hal değişim maskelerini yapacaklar.
Tasarım Atölyesi: Op Art Sanatı (8 - 12 Yaş)
Op Art veya Optik Sanat olarak adlandırdığımız bu dersimizde öğrenciler optik sanatın ne olduğunu öğrenecekler. Optik sanatın öncüleri olan Victor Vasarely, Escher Bridget Riley'in optik eserlerini inceleme fırsatı bulacaklar. Günümüzde yapılan eserleri de inceledikten sonra kendi optik sanatlarını oluşturacaklar.
Matematik Atölyesi: Kümeler (6 - 12 Yaş)
Bu derste öğrenciler, günlük hayatlarındaki örnekleri inceleyerek küme kavramını öğrenecekler. Çevrelerinde gördükleri kümelerin ortak özelliklerini fark edecek, kümelerin eleman sayılarını hesaplamayı, kesişim ve birleşim kavramlarını örnekler üzerinden öğrenecekler.
Bilgi ve Katılım Formu İçin Tıklayınız

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin