-A A+

Büyüklerimiz Bilim Fatih'in Yadigâr Kahvesi'nde Düzenlediği Bayram Etkinlikleri'nde Keyif Dolu Vakit Geçirdi

Kıymetli büyüklerimiz Bilim Fatih tarafından Yadigâr Kahvesi'nde düzenlenen Bayram Etkinlikleri'nde yaratıcı aktiviteler ve Bilim Şovu'ndaki deneylerle hem eğlendiler hem de yeni bilgiler edindiler.

15 Haziran 2024
Büyüklerimiz Bilim Fatih in Yadigâr Kahvesi nde Düzenlediği Bayram Etkinlikleri nde Keyif Dolu Vakit Geçirdi

Bilim Fatih tarafından düzenlenen etkinlikler kapsamında Yadigâr Kahvesi’nde büyüklerimize yönelik özel bir gün organize edildi. Etkinlikte katılımcılara tarihî bir cam sanatı olan vitray hakkında bilgi verildi ve ardından herkes kendi vitray eserlerini yapma fırsatı buldu.

Etkinlikler yalnızca vitrayla sınırlı kalmadı. Katılımcılar geleneksel Türk sanatlarından biri olan ebru sanatını deneyimleyerek kitreli su üzerine toprak bazlı boyalarla kendi eserlerini oluşturdular. Yaratıcı aktivitelerin ardından Bilim Şov’da, fildişi macunu, sihirli lamba ve el yakmayan deneylerle hem eğlendiler hem de yeni bilgiler edindiler.

Büyüklerimiz Bilim Fatih’in birbirinden eğlenceli robotlarını yönetme fırsatı da buldular. Etkinlikte bayramın en tatlı hediyeleri; tatlı sohbetler, çeşitli etkinlikler ve büyüklerimize özel hazırlanan hatıra mumları oldu. Katılımcılar bu özel günü eğlenceli anılarla dolu bir şekilde tamamladılar.

Yadigâr Kahvesi’nde gerçekleştirilen etkinlik büyüklerimize hem sanatı hem de bilimi bir arada deneyimleme fırsatı sundu ve herkes keyif dolu bir gün geçirdi.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin