-A A+

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Programı, Başkan Turan'ın Teşrifiyle Neslişah Sultan Kültür Merkezi'nde Gerçekleştirildi

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında Neslişah Sultan Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda din görevlileriyle buluştu. Konuşmasında din görevlilerinin toplumun manevi anlamda güçlenmesindeki önemine dikkat çekti.

8 Ekim 2024
Camiler ve Din Görevlileri Haftası Programı, Başkan Turan ın Teşrifiyle Neslişah Sultan Kültür Merkezi nde Gerçekleştirildi

Fatih Belediye Başkanı Sn. M. Ergün Turan, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Fatih Din Görevlileri Derneği Başkanı Sn. Metin Kaçar’ın ev sahipliğinde Neslişah Sultan Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa katıldı. Programa İlçe Müftüsü Sn. Abdurrahman Şenoğlu ve Fatih’te görev yapan çok sayıda din görevlisi de katılım sağladı. Başkan Turan, milli ve manevi değerlerimizin yaşatılması ve gelecek nesillerin bu değerlerle yoğrulması adına büyük bir azim ve gayretle çalışan din görevlilerinin toplumumuz için taşıdığı öneme vurgu yaparak tüm hocalara teşekkürlerini iletti. Başkan Turan, konuşmasında özellikle Allah yolunda nesillerin ihyası ve toplumun manevi anlamda güçlenmesi adına din görevlilerinin üstlendikleri görevin ne denli önemli olduğunun altını çizdi.

Fatih Belediyesi olarak din görevlileriyle iş birliği içinde çalışmaya devam ettiklerini belirten Başkan Turan, bu anlamda onların gayretlerini her zaman takdir ettiklerini ve desteklerini sürdüreceklerini ifade etti. Program karşılıklı teşekkürlerin sunulması ve yapılan hizmetlerin değerinin bir kez daha vurgulanmasıyla sona erdi. Din görevlileri programın ardından Başkan Turan’a samimi bir ortamda gerçekleştirdikleri sohbet ve desteklerinden ötürü teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin