-A A+

CİMER Koordinatörleri Müdürlerimiz ve CİMER Portalı Kullanıcıları Olarak Görevlendirilen Personellerimize CİMER Eğitimi

İstanbul Valiliğinden İstanbul Genel Koordinatörü Kürşad Hamza Öner tarafından, CİMER koordinatörleri müdürlerimiz ve CİMER portalı kullanıcıları olarak görevlendirilen personellerimize, CİMER sisteminin işleyişi, kullanımı, öneri ve şikâyetlerin hızlı sürede cevaplandırılması ve çözülmesine yönelik eğitim verildi.

20 Kasım 2019
CİMER Koordinatörleri Müdürlerimiz ve CİMER Portalı Kullanıcıları Olarak Görevlendirilen Personellerimize CİMER Eğitimi

CİMER üzerinden belediyemize gelen talep, öneri ve şikâyetlerin hızlı sürede cevaplandırılması ve çözülmesi için düzenlenen eğitimde CİMER portalı hakkında uygulamalı olarak bilgiler verilirken, ayrıca 3071 sayılı dilekçe hakkı kanunu, 4982 sayılı bilgi edinme kanunu, 6698 sayılı kişisel verilerin korunması kanunu ile vatandaş başvurularına ilişkin Cumhurbaşkanlığı'nın 11 Ekim 2018 tarih ve 2018/13 sayılı genelgesi, hakkında CİMER koordinatörleri müdürlerimiz ve CİMER portalı kullanıcıları olarak görevlendirilen Personellerimize bilgiler aktarıldı.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin