-A A+

Çocuk Dergimiz “FANÇO”nun İlk Sayısı Yayımlandı!

Fatih Belediyesi’nin yeni yayın organı FANÇO Çocuk Dergisi “Fatih’te çocuk olmak çok güzel” sloganıyla çıktı.

4 Şubat 2023
Çocuk Dergimiz “FANÇO”nun İlk Sayısı Yayımlandı!

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan’ın sunuş yazısında: “Unutmayın bir derginin sayfaları arasında dolaşmak, uzun ve macera dolu bir yolculuğa çıkmak gibidir. Yapacağınız keşiflerle yolculuğunuzu daha keyifli hâle getirmek sizin elinizde. Hayal gücünüzün derinlerinde saklı hazineleri keşfettikçe hayatınızdaki güzellikler de artacak, göreceksiniz” diyerek çocuklara seslendiği, birbirinden renkli ve eğlenceli köşelerden oluşan FANÇO’da neler mi var?

Fatihli çocukların gerçekleştirdiği etkinliklerden haber verildiği “Fatih’ten Haberler”, Cihangir Dede ve torunu Cihan’ın İstanbul keşfetmek üzere yola çıktıkları “Dedemle Saklambaç”, karikatür köşesinde “Oza’yla Geze Toza”, Fatih Camii avlusunda yaşayan meraklı bilge karganın enteresan bilgiler verdiği “Bili’nin Bilim Gündemi”, her sayı yeni bir tarifle “Fatih’in Minik Şefleri”, bilmeceler, atölyeler, oyunlar ve daha birçok sürpriz, FANÇO’nun sayfaları arasında sizleri bekliyor. Web sitemizin ana sayfasında yer alan “Yayınlarımız” sekmesinden dergimizi inceleyebilirsiniz.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin