-A A+

Çocuk Durakları Yıl Sonu Mezuniyet Programı, Başkan Turan'ın Teşrifi ve Miniklerimizin Katılımıyla Çoşku Dolu Geçti

Çocuk Durakları Yıl Sonu Mezuniyet Programı’nda öğrenciler yıl boyunca edindikleri bilgi ve yetenekleri sergiledi. Programa katılan Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, miniklere başarılar diledi.

4 Haziran 2024
Çocuk Durakları Yıl Sonu Mezuniyet Programı, Başkan Turan ın Teşrifi ve Miniklerimizin Katılımıyla Çoşku Dolu Geçti

Fatih Belediyesi'nin organize ettiği Çocuk Durakları Yıl Sonu Mezuniyet Programı, Neslişah Sultan Kültür Merkezi'nde düzenlendi. Müftüali, Vani Dergahı, Dervişali ve Kasım Günani Çocuk Durakları'ndan gelen öğrencilerin katıldığı etkinliğe Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan da teşrif etti. Başkan Turan, konuşması esnasında Çocuk Durakları'nda eğitimlerini başarıyla tamamlayan çocukların başarı belgelerini alarak ilk mezuniyet sevinçlerini yaşadıklarını belirtti. Çocukların gözlerindeki heyecanın kendisi için mutluluk kaynağı olduğunu vurguladı ve onları yürekten tebrik ederek hayat boyu başarılar diledi.

Programda öğrenciler yıl boyunca edindikleri bilgi ve yetenekleri sergilediler. Renkli gösteriler ve eğlenceli oyunlar katılımcılara keyifli anlar yaşattı. Çocuklar ve aileleri etkinlik boyunca eğlenirken yılın yorgunluğunu attılar. Fatih Belediyesi Bilgi Evleri Birimi tarafından düzenlenen program çocukların gelişimine önemli katkılar sağladı. Katılımcılardan tam not alan etkinlik gelecek yıl için merak ve heyecan uyandırdı.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin