-A A+

Çocuklar Bilim Fatih'in Adli Tıp Atölyesi'nde Buluşuyor

Bilim Fatih tarafından gerçekleştirilen Adli Tıp Atölyesi’nde öğrencilere olay yeri araştırma metotları, örnek toplama teknikleri ve rapor hazırlama süreçleri anlatılıyor.

31 Aralık 2023
Çocuklar Bilim Fatih in Adli Tıp Atölyesi nde Buluşuyor

Bilim Fatih’te Adli Tıp Atölyesi düzenleniyor. Öğrenciler olay yerine dönüştürülmüş bir sınıfa girerek merak uyandırıcı bir deneyimle karşılaşıyorlar. Burada analiz yapmayı, keşfetmeyi ve sezgilerini kullanmayı öğreniyorlar. Dersin ardından öğrencilere olay yeri araştırma yöntemleri, örnek toplama teknikleri ve rapor hazırlama süreçleri anlatılıyor. Öğrenciler bu bilgiler neticesinde sınıftaki olay yerinde delil toplama pratikleri yapıyorlar. Bu incelemeler sonucunda adli bilim terimlerini anlıyorlar ve adli tıp raporları oluşturuyorlar. Parmak izi alma konusunda da bir etkinlik de düzenleniyor. Dersin sonunda öğrencilerin gizemli bir yazıyı çözmeleri isteniyor ve atölye katılımcılar tarafından ilgiyle takip ediliyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin