-A A+

Çocuklar Bilim Fatih'te Hayallerindeki Roketleri Tasarlıyor

Bilim Fatih'in düzenlediği Roketimi Tasarlıyorum etkinliğinde çocuklar ve velileri hayallerindeki roketleri birlikte kağıt üzerinde tasarlıyor.

1 Haziran 2024
Çocuklar Bilim Fatih te Hayallerindeki Roketleri Tasarlıyor

Bilim Fatih, öğretici atölyeleri çocuklar ve velileriyle buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda gerçekleştirilen Roketimi Tasarlıyorum etkinliği katılımcılara keyifli vakit geçirme imkanı sağladı.

Etkinlik Tuva Cihangir Atasever'in uzay görevini kutlamak amacıyla düzenlendi. Katılımcılar ilk olarak uzay görevleri ve Türkiye'nin uzay macerası hakkında kapsamlı bilgi aldılar. Bilgilendirici bölümün ardından çocuklar ve velileri kağıt üzerinde kendi roket tasarımlarını oluşturdu. Daha sonra öncelikli olarak atık malzemeleri kullanarak bu tasarımları gerçeğe dönüştürdüler.

Bilim Fatih'in etkinlikleri çocuklara bilim sevgisi kazandırmak, yaratıcılıklarını artırmak için düzenleniyor. Roketimi Tasarlıyorum atölyesi de bu amaçla gerçekleştirildi ve katılımcılar tarafından ilgiyle takip edildi.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin