-A A+

Çocuklar FKSM'deki “Pamuk Dede ve Torunları” Oyunuyla Eğlenceli Vakit Geçiriyor

Fatih Kültür ve Sanat Merkezi'nde çocuklar için düzenlenen tiyatro oyunları devam ediyor. Bu hafta "Pamuk Dede ve Torunları" adlı çocuk oyunu izleyicilerle buluşturuldu.

17 Şubat 2024
Çocuklar FKSM deki “Pamuk Dede ve Torunları” Oyunuyla Eğlenceli Vakit Geçiriyor

İzleyiciler Fatih Kültür ve Sanat Merkezi'nde çocuk oyunlarıyla keyifli zaman geçiriyorlar. "Pamuk Dede ve Torunları" adlı oyun miniklerimiz için sahnelendi.

Oyun İsmail Dede'nin kitapları çok seven, köydeki çocuklara boş zamanlarında hikâyeler anlatan bir karakter olduğunu anlatıyor. Bir gün torunlarından biri komşunun bahçesinde bir elma bulur. Diğer torunu izin almadığını fark edince elmanın sahibinden izin almasını veya yerine geri koymasını önerir. Ancak diğer torun elmayı bırakmak istemez ve aralarında bir kavga çıkar. İsmail Dede olaya müdahil olur ve İmam-ı Azâm’ın babasının başından geçen bir elma hikâyesini anlatır. Son kararı torunlarına bırakır.

Bu etkinlikler kültürel gelişime katkıda bulunmanın yanı sıra ailelerin de keyifli zaman geçirmelerini sağlıyor. Minikler "Pamuk Dede ve Torunları" adlı tiyatro oyununu da büyük bir ilgiyle izlediler.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin