-A A+

Çocuklar Hem Kitap Okudu Hem Eğlendi

Fatih Belediyesi Bilgi Evleri tarafından çocuklara ve gençlere okuma alışkanlığı kazandırılması amacıyla her yıl kasım ayının ikinci haftasında "Dünya Çocuk Kitapları Haftası" etkinlikleri kapsamında düzenlenen ‘Kitap Okuma Şenliği’nin bu yıl dokuzuncusu gerçekleştirildi.

13 Kasım 2019
Çocuklar Hem Kitap Okudu Hem Eğlendi

Kitaplarıyla beraber Fatih Belediyesi Hizmet Binası fuaye alanına gelen yüzlerce çocuk ve genç, Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan tarafından karşılandı. Başkan Turan, “Mutluluk bir zümreye ait olsa bunun yegâne sahibi çocuklar olmalıdır” düşüncesiyle hareket ettiklerini belirterek, çocukların mutluluğu için ilçedeki parkların oyun alanlarını, spor alanlarını ve kütüphanelerin sayısını arttırmaya yönelik dur duraksız çalıştıkları söyledi. Şenliğe katılan çocuklara kitap okumanın kazanımlarından da bahseden Başkan Turan, hepsiyle ayrı ayrı ilgilenerek, sohbet etti.

Şenlikte animatörlerin sahne gösterileriyle eğlenen çocuklara ve gençlere kâğıt helva, pamuk şeker ve patlamış mısır ikram edildi. Çocuklar etkinlik vesilesiyle hem yanlarında getirdikleri kitapları okudular, hem de düzenlenen çeşitli aktiviteler ile eğlenceli vakit geçirdiler.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin