-A A+

Çocuklar Kadırga Sanat Galerileri'ndeki Otoportre Atölyesi'nde Buluşuyor

Kadırga Sanat Galerileri'nde düzenlenen Otoportre Atölyesi farklı malzemeler ve renklerle katılımcıların yaratıcılıklarını keşfetmelerini sağlıyor.

10 Şubat 2024
Çocuklar Kadırga Sanat Galerileri ndeki Otoportre Atölyesi nde Buluşuyor

Kadırga Sanat Galerileri çocuklara yönelik bir Otoportre Atölyesi düzenliyor. Bu atölye katılımcıların kendi resimlerini yapmalarını öğrenmelerine odaklanıyor ve aynı zamanda sanatçılar ve eserleri hakkında bilgi edinmelerini sağlıyor. Atölye sürecinde çocuklara önce otoportre kavramı tanıtılıyor ve ardından birer ayna verilerek kendi yansımalarını gözlemlemeleri isteniyor. Bu gözlem sonrasında kağıda yapılan silüet içine düşlerini resmetmeleri teşvik ediliyor. Farklı malzemeler ve renkler kullanılarak zenginleştirilen atölye katılımcıların yaratıcılıklarını keşfetmelerine olanak tanıyor. Çocuklar hem kendi otoportrelerini yapma becerisi kazanıyor hem de sanatın derinliklerine doğru keyifli bir yolculuğa çıkıyorlar. Atölye katılımcılar tarafından ilgiyle takip ediliyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin