-A A+

Çocuklar Kadırga Sanat Galerileri'ndeki “Renkler, Dokular ve İzlerin Peşinde” Baskı Atölyesi'nde Buluşuyor

Kadırga Sanat Galerileri'nde “Renkler, Dokular ve İzlerin Peşinde” adlı Baskı Atölyesi gerçekleşti. Katılımcı çocuklar Süleyman Saim Tekcan'ın farklı tekniklerle ürettiği eserleri yakından inceleme şansını elde ettiler.

17 Aralık 2023
Çocuklar Kadırga Sanat Galerileri ndeki “Renkler, Dokular ve İzlerin Peşinde” Baskı Atölyesi nde Buluşuyor

Sanat eğitmeni Eda Dereci rehberliğinde Kadırga Sanat Galerileri’nde keyifli bir etkinlik gerçekleşti. Çocuklar Süleyman Saim Tekcan’ın çeşitli tekniklerle ürettiği eserleri inceleme fırsatı buldular. Sergi turu sırasında farklı baskı teknikleri ve malzemeler hakkında kısa bir anlatım yapıldı. Ardından çocuklar sergiden esinlenerek seçtikleri baskı tekniğiyle kendi eserlerini ürettiler. “Renkler, Dokular ve İzlerin Peşinde” adıyla düzenlenen etkinlik çocuklara sanatın ve farklı baskı tekniklerinin dünyasını keşfetme şansı sundu. Katılımcılar kendi yaratıcılıklarını kullanarak eserlerini ortaya çıkarmanın keyfini çıkardılar. Baskı Atölyesi sanat dolu bir gün geçirmek isteyen çocuklar için bir fırsat oldu.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin