-A A+

Çocuklar Kadırga Sanat Galerileri'ndeki Tek Renk Armonisi Suluboya Atölyesi'nde Buluşuyor

Kadırga Sanat Galerileri’nde düzenlenen Tek Renk Armonisi Suluboya Atölyesi’nde çocuklar tek renk armonisi tekniğiyle resim yapma tecrübesi ediniyorlar.

18 Şubat 2024
Çocuklar Kadırga Sanat Galerileri ndeki Tek Renk Armonisi Suluboya Atölyesi nde Buluşuyor

Kadırga Sanat Galerileri Tek Renk Armonisi Suluboya Atölyesi’ne ev sahipliği yapıyor. Sanat eğitmeni eşliğindeki atölyede katılımcı çocuklara bir renkteki ışık veya karanlık miktarlarıyla ilgili bilgi verilip tonlama anlatılıyor. İzlenen örnek resimlerin ardından minik misafirlere her biri için birer renk veriliyor. Renklerin tüm tonlarını kullanarak kendi sanat eserlerini üreten çocuklar tek renk armonisi tekniğiyle de resim yapma tecrübesi ediniyorlar. Atölye katılımcılar tarafından ilgiyle takip ediliyor. Bu sayede çocuklar sanatın ve renklerin dünyasına dair yeni bilgiler öğrenirken yaratıcılıklarını geliştirmek ve sanatı deneyimlemek için keyifli bir fırsat buluyorlar. Ayrıca atölye sonunda çocuklar kendi ürettikleri eserlerin fotoğraflarını çektirme imkanı buluyorlar, böylece aileleri ve arkadaşlarıyla paylaşmak için hatıra olarak saklayabiliyorlar.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin