-A A+

Çocuklar Patili Dostlarını Yalnız Bırakmıyor

Fatih Belediyesi Yedikule Hayvan Barınağı’nın en sıkı müdavimleri çocuklar. Barınağı hem öğretmen ve arkadaşları hem aileleriyle ziyarete gelen çocuklar buradaki dostlarını besleyip severek hayvan sevgilerini pekiştiriyorlar.

22 Ocak 2019
Çocuklar Patili Dostlarını Yalnız Bırakmıyor

Fatih Belediyesi Yedikule Hayvan Barınağı’nın en sıkı ziyaretçilerini çocuklar oluşturuyor. İstanbul’un dört bir yanından barınağı ziyarete gelen çocuklar burada hem hayvan sevgisini pekiştiriyor hem de barınak hayvanlarına sevgi dolu bir gün yaşatıyor. Yedikule Hayvan Barınağı’nın Gönüllü Sorumlusu Meral Olcay, ziyarete gelen çocuklarla tek tek ilgilenerek hem çocukların korkularını yenmelerine yardımcı oluyor hem de onlardan gelen soruları cevaplandırıyor.

Hayvan Sevgisini Ve Paylaşmanın Güzelliğini Öğreniyorlar

Yaz kış aralıksız olarak İstanbul’un çeşitli ilçelerinden anaokulu, ilk ve ortaokul öğrencilerinin öğretmenleri eşliğinde barınağı ziyaret ettiğini söyleyen Meral Olcay: ‘En büyük destekçimiz ve sadık ziyaretçilerimiz çocuklar. Okullarında kendi aralarında kampanyalar organize edip barınağımızdaki hayvanlarımız için mama, battaniye, gazete gibi ihtiyacımız olan şeyleri getiriyorlar. Barınağımızda hem hayvan sevgisini hem de paylaşmanın güzelliğini yaşayarak öğreniyorlar’ dedi.

Fatih Belediyesi Yedikule Hayvan Barınağı haftanın 7 günü 10.30 – 15.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin