-A A+

Çocuklar Yarıyıl Tatili Etkinliklerinde Bir Araya Geliyor

20-28 Ocak tarihleri arasında Fatih Kültür Sanat Merkezi'nde düzenlenecek olan Yarıyıl Tatili Çocuk Müzikal Gösterileri’nin ilki olan Pembe Panter çocuklar tarafından ilgiyle karşılandı.

20 Ocak 2024
Çocuklar Yarıyıl Tatili Etkinliklerinde Bir Araya Geliyor

Çocuk Kütüphaneleri, Bilim Fatih, Karınca Kadın El Emeği, Yedikule & Ayvansaray Bahçe ve Yedikule Hisarı birimleri ara tatilde farklı yaş grupları için keyifli ve öğretici etkinlikler sunuyor. Bu birimlerde sağlıklı yaşam eğitimleri düzenlenirken çocuklar kitapların dünyasıyla tanıştırılarak öğrenmeye teşvik ediliyor. Bilim meraklılarına interaktif deneyimlerle dolu keşif fırsatları sunulurken el sanatlarına ilgi duyanlar atölye çalışmalarında buluşuyor. Çocuklar ilk etkinlik olan Pembe Panter çocuk müzikalinde keyifli zaman geçirdi. 20-28 Ocak tarihleri arasında Fatih Kültür Sanat Merkezi'nde gerçekleşecek Süper Mario, Ege ile Gaga, Maysa ile Bulut, Yaramaz Kediler, Pepee, Canım Kardeşim Benim, Ceviz Adam ve Ağaçkakan Woody müzikallerine tüm vatandaş ve çocuklarımız davetlidir.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin