-A A+

Çocuklarımız Hem Okuyor Hem Eğleniyor

Fatih Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Çocuk Kütüphanesi’nde 5-10 yaş arası çocuklarımız hem okuma alışkanlığı kazanıp bu yönünü geliştiriyor hem de eğleniyor.

18 Kasım 2020
Çocuklarımız Hem Okuyor Hem Eğleniyor

En değerli varlıklarımız çocuklarımız için özel olarak tasarlanan kütüphane ile 5-10 yaş aralığındaki çocuklara beraberindeki ebeveynleri eşliğinde kitap okumanın yanı sıra sanatsal becerilerini ve hayal güçlerini de geliştirme imkânı sunuluyor. Çocukların renkli dünyalarından esinlenerek tasarlanan Çocuk Kütüphanesi’nde yer alan etkinlik köşelerinde satranç, tiyatro, drama, müzik, sanat ve serbest zaman etkinlikleri imkânı da sunuluyor. 6 bin kitap ile hizmet vermekte olan kütüphanede çocukların gelişimini destekleyici etkinliklerle güçlü kavrama yeteneğine sahip olmaları, sınırsız bir araştırma ve sentez bilinci kazanabilmeleri, kendi yeteneklerini keşfedip toplumda kendini ifade edebilen, özgüven duyguları gelişmiş birer birey olmaları hedefleniyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin