-A A+

Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Sn. Murat Kurum ile Başkan Turan Sahaflar Çarşısı ve Kapalıçarşı'daki Vatandaşları Ziyaret Etti

Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Sn. Murat Kurum, AK Parti İstanbul İl Başkanı Sn. Osman Nuri Kabaktepe, Fatih Belediye Başkanı Sn. M. Ergün Turan ve AK Parti Fatih İlçe Başkanı Sn. Yakup Yaşa, Sahaflar Çarşısı ile Kapalıçarşı'daki vatandaşları ziyaret ederek muhabbetlerine ortak oldu.

15 Mart 2024
Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Sn. Murat Kurum ile Başkan Turan Sahaflar Çarşısı ve Kapalıçarşı daki Vatandaşları Ziyaret Etti

Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Sn. Murat Kurum, AK Parti İstanbul İl Başkanı Sn. Osman Nuri Kabaktepe, Fatih Belediye Başkanı Sn. M. Ergün Turan ve AK Parti Fatih İlçe Başkanı Sn. Yakup Yaşa, Sahaflar Çarşısı ile Kapalıçarşı’ya bir ziyaret gerçekleştirildi. Burada hemşehrileriyle bir araya gelerek samimi sohbetlerine katılan Başkan Turan, dostça selamların, gülümseyen yüzlerin ve destek sözlerinin günlerini güzelleştirdiğini, birliği daha da sağlamlaştırdığını belirtti. Ayrıca "hep birlikte yeniden İstanbul, yeniden Fatih" mesajını vurguladı. Ziyaretten memnuniyet duyan vatandaşlar da taleplerini ileterek teşekkürlerini sundu.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin