-A A+

Deneyap Teknoloji Atölyeleri İçin Başvurular Başladı

Geleceğin mühendislerini, teknoloji girişimcilerini ve teknoloji liderlerini yetiştirmek amacıyla kurulan Deneyap Teknoloji Atölyeleri'nin başvuruları başladı.

20 Şubat 2024
Deneyap Teknoloji Atölyeleri İçin Başvurular Başladı

Deneyap Teknoloji Atölyeleri, Türkiye’nin yetenekli çocuklarını geleceğe hazırlıyor. 139 Deneyap Teknoloji Atölyesi’nde on binlerce öğrenciye Robotik ve Kodlama’dan Nanoteknoloji’ye, Tasarım ve Üretim’den Yapay Zeka’ya 11 farklı alanda eğitim veriliyor. Milli Teknoloji Hamlesi’ni oluşturmaya aday gençler için başvurular 7 Şubat’ta başladı. Deneyap Teknoloji Atölyeleri, Deneyap Türkiye Projesi kapsamında Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, TÜBİTAK ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfının ortak çalışmasıyla hayata geçti. Yeni öğrencilerini bekleyen Deneyap Teknoloji Atölyeleri için son başvuru tarihi ise 25 Şubat 2024.

2023 yılı itibariyle 15 bin 910 öğrencinin aktif olarak eğitimine devam ettiği atölyelerden bugüne kadar 2 bin 700 öğrenci mezun oldu. 139 atölye, 262 derslik, 20 bine aşkın öğrenci kapasitesine sahip Deneyap Teknoloji Atölyeleri’nde hâlihazırda 4 bin 541 eğitmen öğrencileri geleceğe hazırlıyor. Öğrenci ve eğitmen seçimlerinden, eğitim içeriklerine, atölyelerde kullanılan malzemelerden, atölye konseptine kadar tüm Türkiye’de aynı imkânları çocuklarla buluşturan Deneyap Teknoloji Atölyeleri, çalışmalarını eğitimde fırsat eşitliği anlayışıyla titizlikle sürdürüyor.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Başvuru yapmak için tıklayınız.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin