-A A+

Doğa Fotoğrafçılığı Günü'nde Trekking Yaptık

Fatih Belediyesi, “Doğa Fotoğraçılığı” gününde, Belgrad Ormanı'na trekking gezisi düzenlendi. Katılımcılar, doğanın sunduğu eşsiz güzellikleri keşfederken, objektiflerine yansıyan doğa harikalarını ölümsüzleştirdiler.

24 Haziran 2023
Doğa Fotoğrafçılığı Günü nde Trekking Yaptık

Fatih Belediyesi'nin organize ettiği trekking etkinliği, doğa severlerin buluşma noktası olan Belgrad Ormanı'nda gerçekleştirildi. Etkinliğe katılan doğa fotoğrafçıları, ormanda yürüyüşe başladı. Yemyeşil ağaçların arasında ilerleyen grup, kuş seslerinin eşlik ettiği keyifli bir yolculuğa çıktı. Trekking rotası boyunca, ormanda saklı kalan göletler, dere yatakları ve çeşitli bitki türlerinin eşsiz uyumu, objektiflere birbirinden güzel kareler olarak yansıdı. Fotoğraf makineleriyle birlikte doğanın tadını çıkaran katılımcılar, muhteşem manzaraları yakalamak için birbirleriyle yarıştı. İnsanlar, doğanın içinde huzurlu bir atmosferde yürüyüş yapmanın keyfini çıkarırken, birbirleriyle sohbet etme ve deneyimlerini paylaşma fırsatı buldu. Doğa sevgisiyle bir araya gelen katılımcılar, enerjik bir atmosferde birlikte vakit geçirerek unutulmaz anılar biriktirdi.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin