-A A+

Drama Destekli Özgüven Atölyesi Başladı

5 -12 yaş arası çocuklar için etkin ve çok amaçlı bir program içeriğine sahip Drama Destekli Özgüven Atölyesi uygulamaları başladı.

23 Temmuz 2022
Drama Destekli Özgüven Atölyesi Başladı

Fatih Belediyesi’nin 5-6/ 7-9/10-12 yaş grubu için özel olarak hazırladığı, drama derslerinin yanında ritim ve çizim atölyeleriyle zenginleştirilen Drama Destekli Özgüven Atölyesi’nde uygulamalı eğitimler başladı. Çocukların duygu ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen özgüven sahibi bireyler olmalarını sağlamak amacıyla, ritim atölyesinde dikkati toplama, resim atölyesinde hayal gücünü geliştirme, drama atölyesinde etkili ifade şekli ve özgüven oluşturma çalışmaları alanında uzman eğitmenlerle gerçekleştiriliyor. Drama ve beden ritim öğretmenlerinin yanı sıra uzman psikologların da desteklediği atölye uygulamaları Fatih Sanat Akademisi, Veled-i Karabaş Çok Amaçlı Salonu ve Kasım Günani Semt Konağı’nda 12 Eylül’e kadar sürecek.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin