-A A+

Draman Yüzme Havuzu Ve Spor Kompleksi'nin Temeli Atıldı

Fatih Belediyesi’nin Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın destekleriyle ilçeye kazandıracağı Draman Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’nin temeli Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun katılımıyla düzenlenen törende atıldı.

30 Eylül 2020
Draman Yüzme Havuzu Ve Spor Kompleksi nin Temeli Atıldı

YENİ TESİSİMİZ SPOR ADINA BÜYÜK BİR KAZANIM

Törende yaptığı konuşmada sporu yaygınlaştırmayı, bilhassa gençlerin ve kadınların erişimini kolaylaştırmayı önemsediklerini belirten Bakan Kasapoğlu, “Bugün Fatih Belediyesi ile birlikte, güzel bir tesisi daha İstanbul’un gözbebeği olan Fatih’e kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yeni tesisimizin hem havuz hem de diğer sportif imkânları ile ilçemiz, ilimiz ve spor adına büyük bir kazanım olacağını düşünüyorum. Yaz boyunca Fatih Belediyesi ile “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projemizi hayata geçirdik ve çok da başarılı bir noktaya getirdik. Donanımlı ve üretken gençler yetiştirmek üzere çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürmeye devam edeceğiz Çalışmalarından ve spora verdiği desteklerden dolayı Fatih Belediye Başkanımız Sayın M. Ergün Turan’a teşekkür ediyorum, tesisimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

ÇOCUKLARIMIZ VE GENÇLERİMİZ ÖNCELİĞİMİZ

Törende konuşan Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren çocuklarımızın ve gençlerimizin kaliteli mekânlarda, kaliteli vakitler geçirmesini birincil önceliğimiz yaptık. Her yaştan insanımızın spor yapması için birçok projeyi hayata geçiriyoruz. Gençlerimizin daha güçlü ve daha başarılı bireyler olması, yeteneklerini keşfetmeleri için bakanlığımızla ortaklaşa olarak hayata geçirdiğimiz ve planladığımız toplam 15 projemiz var. Sayın Bakanımıza projelerimize verdiği desteklerden dolayı tüm Fatihliler adına teşekkürlerimi sunarım. Spora verdiğimiz desteklerle Fatih’ten nice büyük sporcular, nice başarılı gençlerin çıkacağına inanıyorum” dedi.

Draman Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi

Toplam 5 bin metrekarelik alanda bin metrekarelik yapıda hizmet verecek olan Draman Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’nde 500 metrekarelik yüzme havuzu, güreş ve judo branşları için toplamda 500 metrekarelik antrenman salonları olacak. İki katlı inşa edilen komplekste, 160 araç kapasiteli otopark ile kafeterya bölümü de yer alacak.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin