-A A+

Dünyada Bir İlk: Yedikule Hisarı'nda Drone Yarışları Başlıyor!

Gelişen teknolojileri yakından takip eden ve örnek uygulamaları hayata geçiren Fatih Belediyesi, Yedikule Hisarı’nda düzenlenecek Drone Yarışları Zafer Kupası organizasyonuyla bir ilke daha imza atıyor.

22 Ağustos 2022
Dünyada Bir İlk: Yedikule Hisarı nda Drone Yarışları Başlıyor!

Fatih Belediyesi ev sahipliğinde Yedikule Hisarı’nda, 27 – 28 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek olan drone yarışı organizasyonu, ilk kez tarihi bir mekânda yapılacak. Fatih Belediyesi ile Türkiye’nin drone teknolojileri ve sporu alanında milyonlarca kişiye ulaşan Tech Drone League ortaklığında düzenlenen organizasyonda, yarışların yanı sıra renkli etkinlikler de gerçekleştirilecek. Programda dileyenlere drone uçuş eğitimi verilirken; katılımcılar drone simülatörü, VR, maker & robotik alanları, segwayler, yarışmalar, drone pit stop, topla drone vurma gibi deneyimler de yaşayabilecekler. 28 Ağustos Pazar akşamı gerçekleşecek törende hem takım kazananları hem de bireysel yarışan pilotlar ödüllerini ve kupalarını alacaklar. Takım ödülleri kapsamında birinciye 6 bin TL, ikinciye 3 bin TL, üçüncüye 2 bin TL ve dördüncüye bin TL para ödülü verilecekken bireysel ödüller kapsamında ise birinciye 3 bin 500 TL, ikinciye 2 bin TL, üçüncüye bin 500 TL ve dördüncüye bin TL para ödülü verilecek.

Yarışmaya katılmak için tıklayınız.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin