-A A+

Eczacılarımızı Unutmadık

Fatih’te hizmet veren eczacıların 25 Eylül Eczacılar Günü’nü unutmadık ve hepsini ayrı ayrı ziyaret ederek, günlerini kutladık.

27 Eylül 2022
Eczacılarımızı Unutmadık

25 Eylül Eczacılar günü dolayısıyla hafta başı itibarıyla ilçedeki tüm eczaneleri ziyaret eden Fatih Belediyesi ekipleri, görev başındaki eczacıların gününü kutlayarak, Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan’ın selamlarını iletti. Günün anısına kendilerine kupa ve kahve hediye edilen eczacılarımıza Başkan Mehmet Ergün Turan’ın, “Tarih boyunca insan sağlığına, toplumun esenliğine hizmet ederek kutsal bir görev yerine getiren eczacılık mesleği, sağlık hizmetlerinin ve endüstrisinin vazgeçilmez unsudur. Toplum yararına gece gündüz demeden fedakârca çalışan eczacılarımızın 25 Eylül Eczacılık Günü’nü kutlar, saygı ve muhabbetlerimi sunarım” mesajı da iletildi. BU özel günde unutulmamanın mutluluğunu yaşayan eczacılar Başkan Turan’a nezaketinden dolayı teşekkürlerini iletti.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin