-A A+

Edebiyat Günleri, Şiir Akşamı Programıyla Sona Erdi

Fatih Edebiyat Günleri kapsamında düzenlenen gezi, sergi, söyleşi, açık oturum programları, Şiir Akşamı etkinliğiyle nihayete erdi.

27 Kasım 2022
Edebiyat Günleri, Şiir Akşamı Programıyla Sona Erdi

Fatih’te "Türk Edebiyatının Başkenti İstanbul" üst başlığıyla düzenlenen "Fatih Edebiyat Günleri" tamamlandı. 50 seçkin isim, Fatih Edebiyat Günleri çerçevesinde açık oturum, edebiyat gezisi, söyleşi, sergi ve şiir akşamı gibi 19 ayrı etkinlikte kültür ve sanat meraklılarıyla buluştu. Etkinlikler, FKSM, Fatih Belediyesi Merkez Kütüphanesi, Medrese Davutpaşa, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi, Beyazıt Devlet Kütüphanesi, Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şubesi, İstanbul Erkek Lisesi ve İstanbul Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi olmak üzere toplam 8 farklı mekânda yapıldı. Şiir Akşamı programıyla nihayete eren Edebiyat Günleri’yle Fatih, kültür ve sanatın başkenti olduğunu bir kez daha gösterdi.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin