-A A+

Efsaneleriyle Ünlü Yedikule Hisarı'nda Uluslararası Kick Boks Galası

Tarihî Yedikule Hisarı'nda düzenlenen Loca Fight Club Kick Boks Galası 120 ülkeye canlı yayınlandı. Ünlü isimlerin katıldığı etkinlikte Türkiye, İran, Fransa ve Yunanistan arasında maçlar yapıldı.

13 Temmuz 2024
Efsaneleriyle Ünlü Yedikule Hisarı nda Uluslararası Kick Boks Galası

Efsaneleriyle ünlü Yedikule Hisarı'nda profesyonel Kick Boks Galası düzenlendi. Loca Fight Club adı altında gerçekleşen etkinlik A Spor’da ve 120 ülkeye aynı anda canlı yayınlanarak dünyanın dört bir yanındaki spor severlere ulaştı. Gecenin onur konukları arasında kick boks dünyasının ünlü isimleri Bahram Rajabzadeh, Remy, Ali Reza Ghanbari ve İsa Göçmen yer aldı. Ayrıca İlyas Yalçıntaş’ın verdiği konserle müzik ve sporun buluştuğu gece izleyicilere keyifli anlar sundu. Türkiye ile İran, Fransa ve Yunanistan arasında gerçekleşen heyecan dolu karşılaşmalar şu şekilde gerçekleşti: Türkiye VS İran maçında Galip Çelik ve Ali Reza Arab karşılaştı. Türkiye VS Fransa maçında Adem Bozkurt ve Nazim Djennadi karşı karşıya geldi. Türkiye VS Yunanistan maçında ise Fatih Erman ve Nikos Tzotzos ringe çıktı. Kick boks tutkunları için büyük bir şölen sunan bu gece Yedikule Hisarı’nda izleyicilere unutulmaz bir deneyim yaşattı.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin