-A A+

Eğitim Birimlerinde Kurslar Devam Ediyor

Fatih Belediyesi Kadın Aile ve Eğitim Birimi’nin Fatih Halk Eğitim Merkezi ile birlikte 18 farklı branşta düzenlediği kursların eğitimleri devam ediyor.

30 Ocak 2019
Eğitim Birimlerinde Kurslar Devam Ediyor

Ekim ayından bu yana devam eden eğitimlerle Fatihliler katıldıkları branşlarda alanında tecrübeli eğitmenlerden eğitim alarak kendilerini geliştiriyor. 15 yaş ve üzeri yetişkin bireylerin katılım sağladığı kurslarda kursiyerler sunulan olanaklarla eğitimin yanında yeni arkadaşlıklar edinerek sosyalleşme imkânı da buluyor.

Okuma-Yazma seferberliği çerçevesinde başvuru yapan vatandaşlarımız okuma-yazma öğreniyor. İslam Sanatları’nda ebru, hat ve tezhip kurslarıyla sanata olan eğilimleri artıyor.

Pasta Yapımı Ve Sunumu kursuna katılan vatandaşlar günümüz trendlerine uygun şekilde pasta yapmayı ve özel günler için yapılan pasta sunumlarını öğreniyorlar.

Kuaförlük kursuna katılım sağlayan vatandaşlar kuaförlüğün tüm inceliklerini öğrenerek kurs programını tamamladıktan sonra bu alanda iş bulma fırsatı yakalayabiliyorlar.

Yabancı Dil eğitimleri kapsamında İngilizce ve Arapça kurslarına katılan vatandaşlar aldıkları dil eğitimine, bitirdikleri kurdan sonra ileri seviye kurları alarak eğitimlerine devam edebiliyorlar.

Yağlı Boya Resim kursuna katılan vatandaşlar, yağlı boya resim yapmanın inceliklerini öğrenirken hoşça vakit geçiriyorlar.

Yabancılara Türkçe Dersleri ile ülkemizde yaşayan Türkçe bilmeyen yabancı uyruklu vatandaşların Türkçe’yi öğrenirken Türk kültürünü de öğrenmeleri ve topluma uyum sağlamaları sağlanıyor.

Bunların yanı sıra daha birçok branşta eğitim alma şansı olan Fatihliler 6 ayrı eğitim biriminde düzenlenen kurslar sayesinde kendilerini farklı alanlarda geliştirme ve yeni alanları keşfetme olanağı buluyorlar. Kurslar hakkında bilgi almak için 0212 521 53 53 numaralı telefondan Kadın Aile ve Eğitim Birimi ile iletişime geçebilirsiniz.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin