-A A+

Esra Tokelli Merkez Kütüphanesi ve Yeditepe Bienali'ni Gezdi

MasterChef 2020'nin başarılı yarışmacısı Esra Tokelli Fatih Belediyesi’ni ziyaret etti. Gerçek bir Fatihli olan Tokelli, Fatih Merkez Kütüphanesi ve Yeditepe Bienali mekânlarından Nuruosmniye Camii’nin mahzenini gezerek, eserleri inceledi.

4 Mart 2022
Esra Tokelli Merkez Kütüphanesi ve Yeditepe Bienali ni Gezdi

Doğma büyüme Fatihli olan Esra Tokelli, Fatih Belediyesi’nin hayata geçirdiği projeleri yakından inceledi. Öncelikle Fatih Merkez Kütüphanesi’ni gezen Tokelli, öğrencilerin yoğun ilgisinden mutluluk duyduğunu dile getirerek, “Gençlerin buradaki azmi beni çok sevindirdi. Onlara hizmet edecek her projede seve seve yer almak isterim. Hatta ilk fırsatta ailelerini özleyen gençlerimiz için onlara ‘anne çorbası’ yapmak istiyorum” dedi. Daha sonra Yeditepe Bienali’nin sergilendiği Nuruosmaniye Camii’nin mahzenini gezen Esra Tokelli, buradaki eserleri rehber eşliğinde gezerek, ayrı ayrı inceledi. Mekân ve sergilenme şekliyle Yeditepe Bienali’nin çok özel bir sanat etkinliği olduğunu belirten Tokelli, şunları söyledi; “Buradaki ambiyanstan etkilenmemek mümkün değil. Gerek modern gerek geleneksel sanatlarla ilgilenen ya da merak duyan herkes mutlaka Yeditepe Bienali’ni görmeli. Fatih Belediyesi’ne ve emeği geçen herkese teşekkürler.”

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin