FANÇO, Anne ve Çocukları Keçe Cüzdan Tasarım Atölyesi'nde Buluşturuyor

Fatih Belediyesi Çocuk Kütüphaneleri Kariye, FANÇO Sümbül Efendi ve FANÇO Silivrikapı'da düzenlediği Keçe Cüzdan Tasarım Atölyesi ile anne ve çocukları buluşturdu. Etkinlikte çocuklar ve anneleri keçe malzemelerle cüzdanlar tasarlayarak keyifli vakit geçirdi.

20 Temmuz 2024
FANÇO, Anne ve Çocukları Keçe Cüzdan Tasarım Atölyesi nde Buluşturuyor

Fatih Belediyesi Çocuk Kütüphaneleri bugün anne ve çocukların birlikte keyifli vakit geçirebileceği özel bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Kariye, FANÇO Sümbül Efendi ve FANÇO Silivrikapı çocuk kütüphanelerinde düzenlenen Keçe Cüzdan Tasarım Atölyesi hem çocuklar hem de anneleri için keyif dolu anlar sundu.

Atölye sırasında çocuklar ve anneleri keçe malzemeler kullanarak özgün tasarımlar ortaya çıkardılar. Yaratıcılık ve el becerilerinin ön planda olduğu bu etkinlikte çocuklar annelerinin desteğiyle cüzdanlarını kendi zevklerine göre süsleyerek sanatsal bir deneyim yaşadılar. Keçe cüzdanlar, renkli iplikler, düğmeler ve çeşitli süslemelerle kişiselleştirildi.

Bu tür etkinlikler çocukların el becerilerini geliştirirken anne ve çocuk arasındaki bağı da güçlendiriyor. Ortak bir proje üzerinde işbirliği yapmak, hem çocukların hem de annelerin keyif dolu zaman geçirmesini sağladı. Anne ve çocuklar birlikte vakit geçirmenin ve ortak bir şeyler üretmenin mutluluğunu yaşadılar.

Etkinlik sonunda hazırlanan keçe cüzdanlar çocuklara hediye edildi. Fatih Belediyesi Kütüphaneler Birimi tarafından düzenlenen bu etkinlikler çocukların yaratıcılığını desteklemeyi ve anne-çocuk ilişkisini güçlendirmeyi amaçlayan önemli adımlar olarak değerlendiriliyor. Belediyenin kütüphaneler birimi çocukların eğitimine ve sosyal gelişimine katkı sağlamak amacıyla çeşitli atölye çalışmaları ve etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.