-A A+

Fatih Adım Adım Dezenfekte Ediliyor

Koronavirüs ile mücadele çalışmalarını başlattığı ilk andan bugüne kadar aralıksız olarak sürdüren Fatih Belediyesi, dezenfekte ve denetim çalışmalarını yoğun olarak sürdürüyor.

26 Mart 2020
Fatih Adım Adım Dezenfekte Ediliyor

‘Hiçbir virüs alınan tedbirlerden daha güçlü değildir’ düsturuyla hareket eden Fatih Belediyesi, tüm mahallelerini sokak sokak dezenfektanlı su ile yıkamaya devam ediyor. Daha önce ilçedeki tüm kütüphane, ibadethane, berber ve taksi duraklarını dezenfekte eden Fatih Belediyesi, mahalle mahalle ilerleyerek ilçe sınırlarında hizmet veren eczaneleri de periyodik olarak dezenfekte ediyor.

Parklardaki banklar kaldırıldı
Fatih Belediyesi, vatandaşların bir araya gelerek virüsün yayılmasının önüne geçmek için tedbir amaçlı park ve meydanlardaki kent mobilyalarını da bir süreliğine kaldırdı. Ama buralardaki minik dostlarımız unutulmadı. Sokaktaki tüm hayvanlarımızın gıda ihtiyaçları Fatih Belediyesi ekipleri tarafından günlük olarak karşılanmaya devam ediyor.


Lokanta ve restoranlar denetleniyor
Fatih Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçedeki tüm restoran, kafe ve lokantaları da sadece gel-al yada paket servis hizmeti vermeleri konusunda denetlemeye ve gerekli uyarıları yapmaya devam ediyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin