-A A+

Fatih Belediye Meclisi'nde 2019 Yılı Faaliyet Raporu Değerlendirildi

Fatih Belediye Meclisi’nin temmuz ayı toplantısında Başkan M. Ergün Turan Fatih Belediyesi’nin 2019 yılı faaliyet raporunu meclis üyeleriyle paylaştı. Başkan Turan konuşmasında, “Fatih’e ve Fatihlilere yakışır icraatlar gerçekleştirmek için gece gündüz çalışıyoruz” dedi.

13 Temmuz 2020
Fatih Belediye Meclisi nde 2019 Yılı Faaliyet Raporu Değerlendirildi

Tedbir kapsamında Fatih Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ve Fatih Belediyesi’nin 2019 yılı faaliyet raporunun ele alındığı toplantıda Başkan M. Ergün Turan, sunum öncesinde yaptığı konuşmada şunları kaydetti;

FATİH İSTANBUL, İSTANBUL FATİH’TİR

Medeniyetlerin kesişme noktasında, taşıyla toprağıyla harmanlanmış bu kadim ilçede hizmet sunmanın büyük bir şeref olduğunu çok iyi biliyor ve her adımımızda bu idrakle hareket ediyoruz. Biliyoruz ki bu topraklar barındırdığı ve taşıdığı değerlerle dünyaya mührünü vurmuş bir şehirdir. Sanat tarihçimiz Semavi Eyice’nin dediği gibi; “İstanbul yıldızlar kümesidir, Fatih ise kutup yıldızıdır”. Fatih İstanbul, İstanbul Fatih’tir. Faaliyet raporumuzun her unsuru bu felsefemize uygun olarak işlenmiştir’ dedi.

ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUĞUNU HER ŞEYİN ÜSTÜNDE TUTUYORUZ

Mutluluk bir zümreye ait olacak olsa bunun yegâne sahibinin çocuklar olacağı düşüncesini benimsediğini belirten Başkan M. Ergün Turan, “Fatih’te yaşayan ve eğitim alan çocuklarımızın mutlu olmasını her şeyin üstünde tutarak, şehrin en güzel ve en kaliteli mekânlarının onlara tahsis edilmesini prensip haline getirdik. Bu kapsamda spor alanları, sanat akademileri, kütüphaneler, etüt merkezleri, kültür ve gençlik merkezleri projelendirerek, uygulamalarına tam hızla devam ediyoruz” dedi.

Daha sonra 2019 faaliyet raporunu sunumunu gerçekleştiren Başkan Turan, Kentsel Alt Yapı ve Üst Yapı Temasında 167, Toplumsal Kalkınma Temasında 130, Kurumsal Kapasite Geliştirme Temasında 70 proje ve faaliyet gerçekleştirdiklerini belirterek, hepsi hakkında ayrıntılı bilgiler verdi. Fatih’e ve Fatihlilere yakışır icraatlar yapmak için gece gündüz çalıştıklarını söyleyen Başkan M. Ergün Turan, faaliyet raporunun hayırlara vesile olmasını dileyerek sunumunu sonlandırdı.

Fatih Belediyesi’nin 2019 faaliyet raporu ve bütçesi oy çokluğu ile kabul edildi.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin